Biltvätt i Lidköping

Tvätta din bil miljövänligt i vår biltvätt i Lidköping. Allt som behövs för att få bilen ren finns på plats hos oss och vi erbjuder 4 tvättplatser. Se live våra kötider till biltvätten.

För en effektiv och billig tvätt i vår GDS-anläggning, gör enligt följande schema.

Tvättprogram

A. Avfettning: Petroleumbaserad kallavfettning löser effektivt upp oljepartiklar och salt på din bil. Oljepartiklarna kommer bland annat från väg, däck och sotpartiklar i luften. Används företrädesvis på vintern.

1. Med hetvatten i ett flöde på 500 l/h och ett kraftigt alkaliskt specialutformat bilschampo löser du upp och spolar av all
grov smuts från bilen. Det löser dessutom upp sommarens insekter mycket snabbt.

2. Borstprogrammet ger hetvatten i 250 l/h och med det unika skummet gör du din bil ren snabbt och effektivt. Borsten används på hela bilen med undantag för fälgarna. Den har mjuka skonsamma strån och är tillsammans med skumschampot en förutsättning för att din bil skall bli absolut ren.

3. Med kallvatten sköljs bilen ren från skum och smuts. Kontrollera resultatet, om du behöver går du tillbaka till steg 1 eller 2. Annars är det dags för nästa steg

4. Hett vatten blandat med carnaubavax ger din bil ett bra ytskydd som gör att din bil står emot smuts längre. Det blir dessutom lättare att tvätta bilen nästa gång. Används även på speglar och rutor och gör dessa helt rena med bra sikt som resultat.

5. Avsluta tvätten med en snabb ytbehandling. Ytterligare ett lager med vax uppblandat med avrinningsmedel. I detta program används ett vatten som är absolut fritt från mineraler och salter, vilket gör att du inte behöver torka bilen med sämskskinn. Används även på rutor och backspeglar för att göra dessa klara och vattenavvisande.

 

POLLETTER
Du kan köpa tvättpolletter i växlingsautomaten vid tvätten, antingen kontant eller med kreditkort. Vi tar Visa, Mastercard och Maestro. Varje pollett kostar 20 kr inkl. moms, vid en normaltvätt skall det räcka med 2-3 polletter beroende på fordonsstorlek och tvättvana.

Välkommen in!